Ðokovic diskvalifikovan sa US Opena

Ðokovic diskvalifikovan sa US Opena

EPA-EFE/JASON SZENES


Najbolji teniser sveta Novak Đokovic diskvalifikovan je sa US opena, pošto je po završetku gema u meču sa Pablom Karenjom Bustom, nehotično lopticom pogodio ženu linijskog sudiju.

To se desilo u u finišu prvog seta duela sa Špancem, kada je kod 5:5 u prvom setu, Novak izgubio gem i poluokrenut leđima reketom udario lopticu i slučajno pogodio u predeo glave linijskog sudiju, posle čega je žena ostala na zemlji teško dišući.

 

 

Pridigla se posle reakcije doktora, ali su sudije i supervizor posle više minuta konsultacija, odlučili da diskvalifikuju najboljeg igraca planete.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Dr Miggyy

    “TENIS” SE UROTIO PROTIV NOVAKA!

    Linijski sudija lakše bi pala da je lopticu progutala, a ne da je udarila i pala kao pokošena, onesvešćena kao da je progutala flašu dobre loze. Ako je to tako, kazna Noletu je preblaga. Koja sramota tenijske organizacije, koja je našem teniseru uskratila poštenu i nadmoćnu borbu do kraja turnira. Oni ne bi uradili to da je Nadal gurnuo komplet gaće u zadnjici, a Federer da je plakao kao malo dete. Sve im je to priuštio Đoković.On će pobediti i ovu pošast, napred Nole, ti si za sve njih teniski car i kralj sve skupa. Nek’ te služi zdravlje i sreća, a svi oni ne mogu ti pljunuti ni pod prozor.

+ Ostavite komentar