Sport
22.02.2021. 14:01
Tanjug

ĐOKOVIĆ: Povreda pogoršana, čeka me period mirovanja

w_56691882.jpg
Izvor: AAP / DEAN LEWINS

"Snimak na magnetnoj rezonanci pokazao je da je oštećenje mišića sada veće, u prvi mah bilo je 17 milimetara, a jutrošnji pregled je pokazao da je poraslo na 25 milimetara. Nije ništa strašno, ali lekari su mi rekli da me čeka period mirovanja", rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Đoković je, dan nakon osvajanja devete titule na Australijan openu, u tradicionalnom šampionskom razgovoru sa novinarima istakao kako je svestan da postoje ljudi koji će uvek sumnjati u ono što govori ili radi.

EPA-EFE/DEAN LEWINS EPA-EFE/DEAN LEWINS

"I to je u redu, pomirio sam se s tim da ne mogu baš svakog da učinim zadovoljnim. Da li me to frustrira? Naravno, imam i ja emocije kao svi drugi i ne uživam u tome kada me kritikuju i kada me osuđuju, ali u isto vrijeme prihvatam realnost da svako ima pravo na mišljenje", istakao je svetski broj 1.

Đoković je priznao da će mu pobeda protiv Danila Medvedeva i osvajanje 18. gren slem titule dugo ostati u sećanju.

"Otkrio sam neke nove stvari o sebi i svemu što mi se događalo prethodnih pet-šest nedelja. U svakom slučaju, osećam da sve što se dešavalo na terenu i van njega čini ovu pobedu još većom i slađom", poručio je Đoković.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
17°C
06.08.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve