“DONČIĆ NAJBOLJI?” Snoop Dogg: To je je*ena laž, možda u Evropi

“DONČIĆ NAJBOLJI?” Snoop Dogg: To je je*ena laž, možda u Evropi

EPA-EFE/NINA PROMMER


Los Anđeles Lejkersi pre nekoliko dana su savladali Dalas Maverikse sa 129:114, a odličnu utakmicu odigrao je Lebron Džejms. Dđejms je utakmicu završio s 35 poena, 16 skokova i sedam asistencija. U domaćoj ekipi nešto skromniji bio je Dončić s 25 poena, deset skokova i sedam asistencija.

Nakon ove utakmice mladi Slovenac se našao na udaru poznatog repera Snoopa Dogga koji je poručio da Dončić nije ni blizu najbolji 20-godišnjak koji je igrao u NBA ligi te da ne može u istu rečenicu s Džejsmom, piše Index. hr.

AP Photo/Richard W. Rodriguez

AP Photo/Richard W. Rodriguez

“Kažu da je Luka Dončić najbolji 20-godišnjak koji je igrao u ligi. To je je*ena laž. On je dobar, ali nije najbolji 20-godišnjak koji je igrao u je*enoj NBA ligi. Nemojte da pokazujete takvo nepoštovanje prema Maloneu, Brjantu, Džejmsu, Garnetu koji su s 20 godina bili strašni u ligi koja je tada bila jača”, rekao je poznati reper pa dodao:

Povezane vesti – “FENOMENALAN JE” Džordan o Dončiću: Biće neverovatno gledati ga

“Ova liga je sada “mekana” i opet ne može ništa, trenutno ih razvaljujemo u Dalasu. Čuj, on je najbolji 20-godišnjak svih vremena, možda u Evropi, ali ne u NBA ligi. Dobar je, ali nije najbolji kojeg sam vidio, a dugo pratim košarku”, poručio je Snoop Dogg.


View this post on Instagram

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar