Sport
17.01.2020. 15:49
R. E. / Index. hr

"DONČIĆ NAJBOLJI?" Snoop Dogg: To je je*ena laž, možda u Evropi

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Los Anđeles Lejkersi pre nekoliko dana su savladali Dalas Maverikse sa 129:114, a odličnu utakmicu odigrao je Lebron Džejms. Dđejms je utakmicu završio s 35 poena, 16 skokova i sedam asistencija. U domaćoj ekipi nešto skromniji bio je Dončić s 25 poena, deset skokova i sedam asistencija.

Nakon ove utakmice mladi Slovenac se našao na udaru poznatog repera Snoopa Dogga koji je poručio da Dončić nije ni blizu najbolji 20-godišnjak koji je igrao u NBA ligi te da ne može u istu rečenicu s Džejsmom, piše Index. hr.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
AP Photo/Richard W. Rodriguez

"Kažu da je Luka Dončić najbolji 20-godišnjak koji je igrao u ligi. To je je*ena laž. On je dobar, ali nije najbolji 20-godišnjak koji je igrao u je*enoj NBA ligi. Nemojte da pokazujete takvo nepoštovanje prema Maloneu, Brjantu, Džejmsu, Garnetu koji su s 20 godina bili strašni u ligi koja je tada bila jača", rekao je poznati reper pa dodao:

Povezane vesti - "FENOMENALAN JE" Džordan o Dončiću: Biće neverovatno gledati ga

"Ova liga je sada "mekana" i opet ne može ništa, trenutno ih razvaljujemo u Dalasu. Čuj, on je najbolji 20-godišnjak svih vremena, možda u Evropi, ali ne u NBA ligi. Dobar je, ali nije najbolji kojeg sam vidio, a dugo pratim košarku", poručio je Snoop Dogg.


View this post on Instagram

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on Jan 10, 2020 at 8:21pm PST

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve