DONČIĆEV OTAC: Naravno da su tvrdnje oko mog odnosa sa Divcem laž

DONČIĆEV OTAC: Naravno da su tvrdnje oko mog odnosa sa Divcem laž

EPA-EFE/ETIENNE LAURENT


Nedavno je novinar ESPN-a Tim McMahon u podkastu Adriana Wojnarovskog izjavio kako Vlade Divac nije odabrao Luku Dončića na draftu zbog antipatije prema njegovom ocu, a sada je stariji Dončić to demantova, prenosi Index.hr.

“Naravno da je sve to laž, tu nema istine. Divac i ja smo prijatelji i među nama je sve u redu. Čuli smo se i zajedno smo se smejali priči da je ljut na mene. Ne znam na osnovu čega je taj novinar došao do takvog zaključka”, rekao je Saša Dončić pa nastavio:

“Čekajte, pa taj Sakramento je ozbiljan klub, prava korporacija. Zar mislite da bi se vodili ličnim utiscima kod izbora igrača?” završio je.

AP Photo/Richard W. Rodriguez

AP Photo/Richard W. Rodriguez

Podsetimo, Atlanta je Luku Dončića izabrala kao trećeg pika prošlogodišnjeg NBA drafta i odmah ga zamenila u trejdu za pikove i Traea Younga. Sak0ramento, gde je Divac glavni operativac i donositelj odluka, imao je drugi pik i odabrao je Marvina Beglija koji je solidan igrač, ali ni blizu Dončićevog nivoa.

Povezane vesti – NIKO KAO ON I LEBRON: Dončić ispisao istoriju NBA lige

Slovenac je već u drugoj NBA sezoni u prvih 16 utakmica ušao u trku za MVP-ja. Prosečno beleži 30,9 poena, 10,1 skoka i 9,8 asistencija, a njegov Dalas ima odličnih 11-5 u vrlo jakoj konkurenciji na Zapadu.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar