Sport
26.11.2019. 17:33
R. E. / Index. hr

DONČIĆEV OTAC: Naravno da su tvrdnje oko mog odnosa sa Divcem laž

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nedavno je novinar ESPN-a Tim McMahon u podkastu Adriana Wojnarovskog izjavio kako Vlade Divac nije odabrao Luku Dončića na draftu zbog antipatije prema njegovom ocu, a sada je stariji Dončić to demantova, prenosi Index.hr.

"Naravno da je sve to laž, tu nema istine. Divac i ja smo prijatelji i među nama je sve u redu. Čuli smo se i zajedno smo se smejali priči da je ljut na mene. Ne znam na osnovu čega je taj novinar došao do takvog zaključka", rekao je Saša Dončić pa nastavio:

"Čekajte, pa taj Sakramento je ozbiljan klub, prava korporacija. Zar mislite da bi se vodili ličnim utiscima kod izbora igrača?" završio je.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
AP Photo/Richard W. Rodriguez

Podsetimo, Atlanta je Luku Dončića izabrala kao trećeg pika prošlogodišnjeg NBA drafta i odmah ga zamenila u trejdu za pikove i Traea Younga. Sak0ramento, gde je Divac glavni operativac i donositelj odluka, imao je drugi pik i odabrao je Marvina Beglija koji je solidan igrač, ali ni blizu Dončićevog nivoa.

Povezane vesti - NIKO KAO ON I LEBRON: Dončić ispisao istoriju NBA lige

Slovenac je već u drugoj NBA sezoni u prvih 16 utakmica ušao u trku za MVP-ja. Prosečno beleži 30,9 poena, 10,1 skoka i 9,8 asistencija, a njegov Dalas ima odličnih 11-5 u vrlo jakoj konkurenciji na Zapadu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve