Sport
20.08.2022. 14:38
R.E.

Ben Rotenberg

Doživeli smo da i ON hvali Novaka Đokovića

novak đoković
Izvor: Shutterstock

Nema sumnje u to da je Novak Đoković zaista najbolji teniser sveta, ali sa time se sada složio i njegov najveći kritičar Ben Rotenberg.

“Novak Đoković #Grandmaster. Prvi igrač koji je pobedio na svih devet turnira Masters serije u singlu, pobedivši Rodžera Federera sa 6:4, 6:4 i konačno pobedivši u Sinsinatiju. Dodajte tome da je osvojio sve Grend Slem turnire i finale svetske turneje i sve ih je uhvatio. #Džokemon”, napisao je Rotenberg na svom Twitter nalogu 2018. godine.
 

Sada se Rotenberg prisetio svoje objave i obeležio četiri godine od kako je Novak Đoković postao prvi teniser koji je uspeo da osvoji sve Masters turnire.

“Prošle su četiri godine otkako je #Džokemon završen, a prošle godine je završio i drugi. Niko drugi ga nema. Dvostruka kaciga za karijeru, dvostruki velemajstor. Čak i ako Đoković nikada ne prestigne Nadala u Grand Slam naslovima, ne sumnjam da je on GOAT u muškom tenisu”, napisao je Rotenberg na svom Twitter nalogu.
 

Novak Đoković sprečen je da igra na US openu, koji počinje 29. avgusta, jer mu je zabranjek ulazak u Ameriku (nevakcinisani stranac). Mnoge javne ličnosti oglasile su se na društvenim mrežama i javno podržale Đokovića, a među njima je i Stiv Forbs.

“Teniska legenda Džon Mekinro s pravom kritikuje američku vladu koja zabranjuje 21-godišnjem Grend Slem pobedniku Novaku Đokoviću da se takmiči na US Openu zbog toga što nije vakcinisan protiv Covida-19. Primer birokratskog pros***vanja”, napisao je Forbs na svom Twitter nalogu.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novak Đoković o vakcinaciji i igranju u Americi
Vakcine

Tenis

11.07.2022. 10:29

Novak Đoković o vakcinaciji i igranju u Americi

Prema važećim zakonima u SAD, Novak Đoković ne može da igra ukoliko nije vakcinisan, s obzirom na to da je reč o pravilu koje važi za sve strane državljane koji žele da uđu na teritoriju Amerike.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve