Sport
18.10.2023. 08:50
Beta

Orlovi leteli po terenu

Mitrović posle pobede: "Možete da nas kritikujete, ali se uvek vraćamo jači"

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić zahvalio se posle pobede nad Crnom Gorom svim navijačima koji su podržali ekipu i "prepoznali težak momenat".

"Hvala na podršci svim navijačima koji su prepoznali težak momenat. Ova ekipa ima zajedništvo i to je presudilo", izjavio je Tadić.

Srbija je u Beogradu pobedila Crnu Goru rezultatom 3:1, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, golovima Aleksandra Mitrovića i Tadića .

"Imali smo sve pod kontrolom do "glupo" primljenog gola. Dobro nam je došao predah u tom trenutku. Dogovorili smo se da igramo mirno, znali smo da smo fizički jači i da će momenat doći i došao je", dodao je on.

Srbija je druga u grupi sa 13 bodova, pet više i utakmicom više od trećeplasirane Crne Gore.

Za plasman na Evropsko prvenstvo Srbiji je potrebna ili pobeda ili remi u poslednjem kolu protiv Bugarske na svom terenu.

"Znali smo da je utakmica protiv Crne Gore krucijalna, u novembru je Bugarska i želimo da overimo plasman na Evropsko prvenstvo", rekao je Tadić.

1
Izvor: BETAPHOTO / MILOS MISKOV

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović je izjavio da je ostvarena "jako bitna pobeda" za Srbiju i "napravljen veliki korak" ka plasmanu na Evropsko prvenstvo.

"Jako bitna pobeda. Bilo je pritiska pred utakmicu ali ova ekipa, atmosfera koju imamo, drugarstvo... ne može da se završi drugačije", rekao je Mitrović.

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Mitrović je postigao dva gola.

"Možemo da imamo loš dan, ali ovi momci ne odustaju, veruju od prvog do poslednjeg minuta. I kada padnemo vratimo se još jači. Možete da nas volite, mrzite, kritikujete, ali ova ekipa se uvek vraća jača", rekao je on.

On je dodao i da u poslednjem kolu protiv Bugarske "treba biti oprezan i odraditi posao do kraja".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Engleska se plasirala na Evropsko prvenstvo
fudbal

London

17.10.2023. 23:48

Engleska se plasirala na Evropsko prvenstvo

Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se na Evropsko prvenstvo 2024. godine, pošto je u Londonu pobedila aktuelnog evropskog prvaka Italiju sa 3:1, u utakmici Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve