Sport
20.03.2023. 15:16
R.E

Fudbalski savez Srbije

Džajin prvi radni dan (VIDEO)

Dragan Džajić
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

"Moja je velika želja da se fudbal u Srbiji igra na boljim terenima i u lepšim uslovima", poručio je novoizabrani predsednik FSS Dragan Džajić tokom svog prvog radnog dana na novom poslu.

Džajić se u prostorijama FSS pojavio sa potpredsednikom Branislavom Nedimovićem, a bio je prisutan i generalni sekrretar Jovan Šurbatović. 

Džajić je jasno i glasno naznačio šta su prioriteti Saveza u narednom periodu.

"Prioritet broj jedan je uspeh reprezentacije i plasman na velika takmičenja, a uporedo sa takmičarskim ciljevima moramo da razmišljamo o infrastrukturi. Moja je velika želja da se fudbal u Srbiji igra na boljim terenima i u lepšim uslovima. To se pre svega odnosi na Super ligu Srbije i Fudbalski savez će dati sve od sebe da klubovi dobiju adekvatnu pomoć pri realizaciji novih infrastrukturnih projekata. Moramo da imamo moderne fudbalske objekte koji mogu da odgovore svim zahtevima, kriterijumima i terminima u kalendaru UEFA. Sve kako dolikuje državi koja mnogo voli fudbal i koja svoju reprezentaicju i svoje klubove želi uvek da vidi na najvećoj sceni evropskog i svetskog fudbala", rekao je Fudbalskog saveza Srbije.
 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Izbori u FSS: Dribling u mestu
1

Vruća tema

17.03.2023. 13:20

Izbori u FSS: Dribling u mestu

Za Dragana Džajića kao novog predsednika FSS-a glasalo je svih 78 delegata na Skupštini. Niko nije bio ni protiv, ni uzdržan. Protivkandidata nije imao jer se Nemanja Vidić u poslednjem trenutku povukao iz izborne trke.
Close
Vremenska prognoza
light rain
13°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve