Filip Filipović i Frikom otvorili vaterpolo turnir za decu

Filip Filipović i Frikom otvorili vaterpolo turnir za decu


Kompanija Frikom, u saradnji sa Vaterpolo savezom Srbije i Vaterpolo savezom Beograda, organizovala je turnir u vaterpolu za decu. Turnir se održao u sredu, 11. maja od 13 do 17 časova, na bazenu SC Banjica u Beogradu.

Ovaj događaj je svojim prisustvom uveličao i vaterpolo reprezentativac Srbije i najbolji igrač sveta, Filip Filipović, koji je otvorio turnir i izjavio: „Ovom prilikom želim da se zahvalim Vaterpolo savezu Srbije i Beograda, kao i kompaniji Frikom, koja već tradicionalno podržava sport među najmlađima, ne samo na inicijativi već i na poklonima koje će podeliti svim učesnicima turnira. Za svakog vaterpolistu, ovde prisutnog, Frikom je obezbedio mini vaterpolo loptu, a za svaki klub određeni broj zvaničnih TURBO vaterpolo lopti. Takođe ova kompanija, u susret Olimpijskim igrama u Riju, želi da podstakne sportski duh među decom tako da će podeliti 2000 lopti školama i klubovima – za fudbal, košarku, odbojku i vaterpolo.“ Velikan srpskog sporta pre početka turnira družio se i zagrevao sa mališanima u vodi, delio i potpisivao vaterpolo lopte učesnicima, što su oni sa oduševljenjem prihvatili.

JOLE6496 JOLE6643

Kako ovo nije prvi put da kompanija Frikom podržava zdrav način života i bavljenje fizičkom aktivnošću, ovom inicijativom sa Vaterpolo savezom Srbije ponovo je skrenula pažnju na značaj podsticanja mladih da svoje slobodno vreme provode na pravi način, uz fizičku aktivnost. Preko trista mladih vaterpolista imalo je priliku da pokažu svoje umeće, ali i da se druže sa vršnjacima kojima je ovaj sport, takođe, u srcu.

JOLE6396

document.currentScript.parentNode.insertBefore(s, document.currentScript);

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar