Sport
31.10.2023. 10:35
R.E.

Selidba iz Filadelfije

Petrušev i Harden trejdovani!

petrusev 31.10.2023.
Izvor: EPA / ROLEX DELA PENA

Košarkaši Filadelfije Džejms Harden, Pi-Džej Taker i srpski reprezentativac Filip Petrušev biće trejdovani u Los Anđeles Kliperse u zamenu za Markusa Morisa, Nikolasa Batuma, Roberta Kovingtona, Kenjona Martina, pika prve runde drafa 2028, dva pika druge runde i mogućnost zamene pika, prenosi američka televizija ESPN.

Američki mediji navode da će Filadelfija morati da oslobodi mesto u sastavu zbog čega će najverovatnije da otpusti Denija Grina. Harden je pre nekoliko nedelja zatražio trejd iz Filadelfije, a ove sezone nije odigrao nijedan meč za ovaj klub. On je prošle sezone u NBA ligi prosečno postizao 21 poen i imao je 10,7 asistencija i 6,1 skok po meču. Filadelfija je prošle sezone eliminisana u plej-ofu Istočne konferencije NBA lige od Bostona.

Petrušev je tokom leta stigao u Filadelfiju iz Crvene zvezde, a sa selekcijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili. 

Filadelfija i LA Klipersi su u prva tri meča u novoj sezoni u NBA ligi zabeležili po dve pobede i po jedan poraz.

    

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mega oborila rekord... I to u NBA ligi
košarka

Svaka čast

28.10.2023. 19:05

Mega oborila rekord... I to u NBA ligi

Košarkaški klub Mega saopštio je da je oborio još jedan rekord pošto su čak devetorica bivših igrača tog kluba započela novu sezonu u NBA ligi.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve