Sport
30.03.2023. 12:15
Beta

Klinci, dođite na "Rajka"

Zvezda otvara kapije u subotu za najmlađu publiku

1
Izvor: EPA / KOCA SULEJMANOVIC

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će ulaz na predstojeću utakmicu Superlige u subotu protiv ekipe Mladost GAT biti besplatan za decu do 12 godina.

"U znak zahvalnosti, usled velike posete najmlađih navijača na proslavi 78. rođendana našeg kluba, ulaz na utakmicu Crvena zvezda - Mladost GAT koji je na programu u subotu od 18 časova, će biti besplatan za sve mališane starosti do 12 godina uz pratnju punoletne osobe koja ima kartu", navodi se u saopštenju.

Kapije će za decu biti otvorene na sektoru šest na zapadnoj i sektoru 15 na istočnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".

Crveno-beli će organizovati i dve nagradne igre. Prva se odnosi na najlepši plakat, a pobednik će imati priliku da se upozna sa prvotimcima Zvezde, dok se druga odnosi na mesto na Zvezdinom letnjem kampu u Beogradu.

Zvezda posle 27 utakmica Superlige zauzima prvo mesto sa 73 boda, i ima prednost od 18 bodova u odnosu na drugoplasirani TSC.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

UEFA najoštrije upozorila Zvezdu
1

Uslovna kazna

23.03.2023. 15:05

UEFA najoštrije upozorila Zvezdu

Evropska fudbalska unija (UEFA) uslovno je kaznila Crvenu zvezdu delimičnim zatvaranjem stadiona, zbog ispada njenih navijača na utakmici Lige Evrope sa Trabzonom, koja se odigrala u oktobru prošle godine.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve