Sport
21.04.2023. 14:33
Beta

Zbog nereda navijača

Partizan kažnjen, večiti derbi bez publike

1
Izvor: BETAPHOTO / MARKO METLAS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Partizan jednom utakmicom bez publike, pa će se predstojeći 170. večiti derbi sa Crvenom zvezdom igrati pred praznim tribinama u Humskoj.

Partizan je kažnjen zbog nereda svojih navijača na prošlonedeljnoj utakmici protiv Čukaričkog na Banovom brdu, preneo je Mocart sport.

Večiti derbi u 32. kolu Superlige Srbije igra se u sredu u Humskoj.

Takođe, Partizan je kažnjen i nedolaskom svojih navijača na prvu sledeću prvenstvu utakmicu na gostovanju, a to je protiv Čukaričkog, u nedelju od 18.30 časova na Banovom brdu.

Na toj utakmici svakako neće biti publike, pošto je Čukarički kažnjen zatvaranjem stadiona na jednu utakmicu zbog loše organizacije prethodnog meča sa Partizanom od 11. aprila.

Disciplinska komisija FSS je naložila Partizanu i Čukaričkom da se o ovom slučaju pisano izjasne na okolnosti iz disciplinske prijave i dostavljene dokumentacije do 27. aprila u podne.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Zvezda platila porez, Partizan je u veoma, veoma teškoj situaciji"
zvezda, partizan

Aleksandar Vučić

21.04.2023. 11:45

"Zvezda platila porez, Partizan je u veoma, veoma teškoj situaciji"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je fudbalski klub Crvena zvezda platio porez od 7,3 miliona evra, a da je fudbalski klub Partizan u veoma lošem stanju i da dugovi za porez tog kluba iznose mnogo više od toga.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
7°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve