Sport
28.02.2023. 21:10
Beta

U martu

Partizan zakazao Skupštinu: Na "tapetu" odgovornost predsednika

Partizan
Izvor: Shutterstock

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan odlučio jeda će se na vanrednoj sednici Skupštine kluba u martu raspravljati o odgovornosti predsednika Milorada Vučelića za aktuelnu situaciju u klubu. 

Kako se navodi u saopštenju crno-belih, na sednici Upravnog odbora raspravljalo se o odgovornosti za rezultate u tekućoj sezoni.

"Na predlog predsednika Milorada Vučelića, u narednim danima izradiće se detaljan izveštaj o radu i poslovanju kluba, koji će potom biti podnet članovima Skupštine kluba, na vanrednoj sednici Skupštine koja je zakazana za mart", navodi se u saopštenju.

"Na sednici Skupštine, kao najvišeg organa fudbalskog kluba Partizan, raspravljaće se o izveštaju i odgovornosti predsednika Upravnog odbora u vezi sa aktuelnom situacijom", dodaje se.

UO Partizana je, takođe, potvrdio imenovanje Igora Duljaja, dosadašnjeg trenera Teleoptika, za novog trenera prvog tima.

"Upravni odbor ukazao je poverenje Igoru Duljaju da u narednom periodu izvrši stabilizaciju igre i rezultata, u skladu sa ciljevima i ambicijama kluba", navodi se u saopštenju Partizana.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan i Radnički 1923 podelili plen
1

Odloženi meč Superlige

27.02.2023. 16:50

Partizan i Radnički 1923 podelili plen

Fudbaleri Partizana i Radničkog 1923 odigrali su u Beogradu nerešeno - 1:1, u poslednjoj utakmici 23. kola Superlige Srbije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve