Sport
23.12.2022. 11:43
R. E.

Žene koje se najviše vole

Koliko je ovo dirljivo: Marokanci na prijem kod kralja poveli - majke! (FOTO)

1
Izvor: EPA / MAP HANDOUT

Mnogi su primetili da su fudbaleri Maroka, nakon mečeva na Svetskom prvenstvu, žurili da se prvo pozdrave sa svojim majkama.

Nakon pobede u utakmici sa Španijom, prvog šoka koji je Maroko priredio na ovom Svetskom prvenstvu, jedan od njihovih najpoznatijih asova Ašraf Hakimi je poleteo svojoj majci u zagrljaj, a potom podelio njihovu zajedničku sliku na Instagramu, uz opis "Volim te, mama."

Koliko Marokanci cene i vole svoje majke, najbolje ilustruje činjenica da su se na prijemu, organizovanom u Kraljevskoj palati u Rabatu pojavili upravo sa ženama koje su im najvažnije u životu.

Nakon osvojenog visokog četvrtog mesta na Mundijalu, kralj Muhamed VI je fudbalerima Maroka podelio odlikovanja, a tokom svečanosti najviše pažnje je privukla fotografija reprezentativaca koji su svi do jednog, na prijem došli sa majkama.

Iz Kraljevske palate su poručili kako je ovim postupkom odato priznanje Marokankama koje su svoju decu naučile požrtvovanosti i patroitizmu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Maroko domaćin Svetskog klupskog prvenstva
fudbal

Februar

16.12.2022. 13:21

Maroko domaćin Svetskog klupskog prvenstva

Svetsko klupsko fudbalsko prvenstvo održaće se narednog februara u Maroku, saopštio je predsednik Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve