FUDBALSKA GROZNICA U SAO PAULU: Više od 40.000 navijača dočekalo Dani Alvesa

FUDBALSKA GROZNICA U SAO PAULU: Više od 40.000 navijača dočekalo Dani Alvesa

AP Photo/Andre Penner


Pre mesec dana je kao kapetan vodio Brazil do osvajanja Kupa Amerike. Legendarni desni bek tako je došao do 40. titule u karijeri i postao najtrofejniji fudbaler u istoriji. Ubrzo se zatim, u svojoj 36. godini, počastio transferom u jedan od najvećih klubova u Brazilu.

Bivši igrač Bahije, Sevilje, Barselone i Juventusa po isteku ugovora s PSG-om potpisao je trogodišnji ugovor sa Sao Paulom. S tim klubom želi osvojiti titulu koja mu nedostaje jer od svih država u kojima je igrao nije bio prvak jedino u Brazilu, piše Index.hr.

“Sada je 2019. mogao sam da izaberem bilo koje mesto za nastavak karijere, ali odlučio sam da se vratim u Brazil, zbog svoje domovine, svog naroda, u klub koji mi je u srcu. Uvek sam sanjao da igram za Sao Paulo i Barselonu. Sada ću ispuniti te snove”, napisao je na Instagramu slavni Brazilac i pokrenuo euforiju u domovini.

AP Photo/Andre Penner

AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti – RONALDO: Mnogo je igrača sa kojima bih voleo da sam igrao, ipak jedan je poseban

Ona je krenula njegovim sletanjem na aerodrom u Sao Paulu. Tamo ga je dočekalo nekoliko hiljada navijača koji su napravili sjajnu atmosferu, a nastavilo se predstavljanjem na stadionu Morumbi, na koji je došlo 40 hiljada navijača kako bi pozdravili velikana.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar