Sport
22.03.2023. 08:47
Beta

Kvalifikacije za EURO

Piksiju još jedan igrač otkazao nastup

1
Izvor: EPA / TT NEWS AGENCY / Claudio Bresciani

Nakon što je Marko Dmitrović saopštio da je završio reprezentativnu karijeru, još jedan igrač orlova neće biti spreman za mečeve na startu kvalifikacija za EURO.

Srpski fudbaler Luka Jović će zbog bolesti propustiti predstojeće utakmice protiv Litvanije i Crne Gore na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, saopštio jeFudbalski savez Srbije (FSS).

FSS je u objavi na društvenim mrežema naveo da je napadaču Fiorentine, posle povišene temperature i detaljnih pregleda, "konstatovana virusna upala respiratornih organa".

Jović će "uz odgovarajuću terapiju morati da miruje narednih pet do sedam dana i neće biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću za prve dve utakmice u kvalifikacijama", naveo je FSS.

Fudbaleri Srbije igraju u petak od 20.45 časova u Beogradu protiv Litvanije, na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a tri dana kasnije igraće u Podgorici protiv Crne Gore.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Poznato ko će suditi meč Srbija - Litvanija
sudija, fudbal

Kvalifikacije za EURO

21.03.2023. 16:35

Poznato ko će suditi meč Srbija - Litvanija

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da će glavni sudija meča između Srbije i Litvanije u Beogradu u petak biti Belgijanac Lorens Vizer.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
15°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve