Sport
26.02.2022. 20:30
Tanjug

Pridružite se i vi

Fudbalski meč za pomoć nekadašnjem golmanu

Fudbal, lopta, pištaljka
Izvor: Shutterstock

Fudbaleri Miljakovac i poljskog Fairanta iz Krakova, odigrali su u Beogradu humanitari meč, koji je bio posvećen borbi za lečenje nekadašnjeg golmana Radovana Radakovića, koji boluje od difuznog karcinoma želuca.

Duel između srpskog i poljskog niželigaša na stadionu u Rakovici završen je pobedom Miljakovca 3:2, a nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac Danko Lazović "prekinuo je penziju" i u dresu Miljakovca odigrao humanitarnu utakmici i postigao gol u petom minutu.

Pored njega za ekipu Miljakovca na ovom meču igrao je Miroslav Radović, fudbaler koji je stekao status legende Legije iz Varšave, a on je na molbu gostiju iz Poljske obukao i dres Fairanta i tako im učinio veliku čast kao legenda poljskog fudbala.

Uz donacije fudbalera koji su nastupali na meču kao i gledalaca, na stadionu Rakovice prikupljena su značajna su sredstva za lečenje legendarnog Radovana Radakovića koji prisustvovao duelu.

Radovanu Radakoviću može se pomoći i slanjem SMS poruke sa sadržinom 1082 na broj 3030.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Maratonska šuma u Beogradu sve bogatija
 POSUMLJAVANJE

Lepa vest

26.02.2022. 18:30

Maratonska šuma u Beogradu sve bogatija

U parku "Ušće" u Beogradu ove subote je zasađeno 35 stabala u okviru Maratonske šume, a u čast jubileja - 35. godišnjice Beogradskog maratona.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve