GASOL O KOBIJU: “Došao mi je u sobu u dva ujutru i rekao da želi titulu”

GASOL O KOBIJU: “Došao mi je u sobu u dva ujutru i rekao da želi titulu”

EPA/PAUL BUCK CORBIS OUT


Paul Gasol je u Lejkerse došao 2008. na insistiranje Kobi Brajanta koji je želeo da sagradi vrhunsku ekipu kako bi celom svijetu dokazao da može osvojiti titului i Šekil Onila.

Legendarni Španac je u Los Anđelesu igrao šest godina i osvojio je dve titule. Gasol se u razgovoru za ESPN prisetio prvog kontakta s mitskim košarkašem koji je tragično izgubio život 26. januara u padu helikoptera, prenosi Index.hr.

“Nakon što sam odradio lekarski pregled u Los Anđelesu pridružio sam se ekipi koja je bila u Vašingtonu. Nije trebalo da igram tu utakmicu jer nisam imao priliku da treniram sa ekipom”, rekao je Gasol i nastavio:

Povezane vesti – MAMBA MENTALITET: Priča o Kobijevoj opsednutosti Alenom Ajversonom

“Kobi mi je pisao poruke od trenutka kada sam trejdovan. Rekao mi je da, kada dođem u Vašington, želi da dođe u moju sobu, kako bi mi poželeo dobrodošlicu. Odgovorio sam mu kako je sve u redu, da će biti kasno, negde oko 1.30 posle ponoći i da možemo ujutro da popričamo, a on mi je rekao: ‘Ne, ne, dolazim’. Došao je oko dva ujutro, bio sam pozitivno iznenađen. Rekao mi je da je srećan i uzbuđen što sam došao, ali da želi titulu. Odmah mi je pokazao kakav je. ‘Ovde smo da osvojimo titulu’, rekao mi je. Tu je pokazao kakav je lider”.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar