Sport
20.05.2019. 14:33
R.E./Index.hr

Gvardiola dobio ponudu koja se ne odbija

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Pep Gvardiola je u Engleskoj osvojio sve što se može osvojiti.

Doveo je Mančester Siti  na vrh nakon što je taj klub godinama gledao u leđa gradskom rivalu Junajteda. Zato su vlasnici Sitija odlučili da ga bogato nagrade pa su mu spremili ponudu koja se ne odbija, prenosi britanski Daily Mail informaciju koju je u javnsot plasirao The Sun, prenosi Index.hr.

Gazde iz Emirata ponudiće Gvardioli novi ugovor na pet godina tokom kojeg bi Španac trebalo da zarađuje 20 miliona godišnje. Ukoliko odradi ceo ugovor Gvardiola će biti bogatiji za 100 miliona funti.

Sjajnom treneru ni sada ne nedostaje novca, jer trenutno zarađuje 15 miliona funti po sezoni, ali šeici nemaju problema nagraditi ga nakon osvojene triple krune i dodati mu pet miliona bonusa, na godišnjem nivou, nakon svega što je do sada uradio.

Naravno do realizacije će doći samo ukolo Gvardiola na to pristane. U Sitiju čvrsto veruju da je Španac najbolji na svetu i žele ga vezati za sebe što duže mogu. Pep ima ugovor na još dve godine i tvrdi kako će toliko ostaje, pitanje je samo da li želi da produži saradnju.

"Ostajem ovdje još dve godine, ako me žele. Zadovoljan sam u Sitiju, ne idem odavde. Znam da će moj posao u Mančesteru na kraju ocenjivati na osnovu toga da li smo osvojili Ligu šampiona ili ne", rekao je nedavno katalonski stručnjak za kojeg se spekulisalo da bi mogao da pređe u Juventus.

Gvardiola je sa Sitijem, za tri sezone, osvojio dve titule prvaka Engleske, jedan FA kup, dva Liga kupa i jedan Superkup Engleske.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve