HABIB NURMAGOMEDOV: ” Molio sam Boga da me ostavi samog u kavezu sa tim klovnom”

HABIB NURMAGOMEDOV: ” Molio sam Boga da me ostavi samog u kavezu sa tim klovnom”


Habib Nurmagomedov, neporaženi šampion sveta u lakoj kategoriji, dočekan je kao heroj u Dagestanu.

Nurmagomedov je pre dva dana odbranio titulu u Las Vegasu, pošto je u jednoj od najvećih borbi u ovom veku pobedio Konora Mekgregora.

Rus je u četvrtoj rundi uhvatio rivala u “kragnu” i naterao ga da preda borbu u kojoj je Habib bio dominantan od prvog minuta.

“Molio sam se bogu za jedno – da me ostavi samog u kavezu sa tim klovnom. Tražio sam to od njega svaki dan”, rekao je Nurmagomedov na dočeku pred punim stadionom u Dagestanu.

Posle borbe preskočio je ogradu i napao Konorove članove tima jer su, kako kaže, stalno vređali njegovog oca, porodicu i very.

“Molio sam se da ne budemo povređeni, da završimo merenje, povratimo snagu i na kraju budemo zaključani u kavezu. Mnogo toga je rečeno van kaveza, a ja sam ponavljao da, kada se vrata oktagona zatvore, ne odgovaram za svoje postupke”.

Zbog toga je mogao da ostane bez pojasa, ali Irac nije podigao optužnicu i Nurmagomedov je kažnjen oduzimanjem dva miliona dolara.

“U vezi sa onim što se desilo kasnije, neki kažu da sam pogrešio, a neki da sam učinio pravu stvar. Ne možete orla ograničiti u kavezu”.

Za kraj, imao je poruku za Mekgregora.

“Prvo što sam hteo da mu pokažem jeste razlika između naših ljudi i njegovih ljudi. Mi znamo našu istoriju, pretke i sve ono što su prošli. Ništa ne može da nas slomi”, završio je Nurmagomedov.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar