HAOS U PIONIRU: Delije vređale gostujuće igrače povicima “ubij Šiptara” (VIDEO)

HAOS U PIONIRU: Delije vređale gostujuće igrače povicima “ubij Šiptara” (VIDEO)


Košarkaši podgoričke Budućnosti vratili su se na teren sat vremena od incidenta kada su, na zagrevanju pred početak majstorice protiv Crvene zvezde, gađani petardama i tvrdim predmetima sa tribina.

Posle napada na goste, kada su čak i navijači uleteli na teren, i 60 minuta neizvesnosti, isteklog roka postavljenog od sudija, ponovo su izašli na parket.

Saopštenje Budućnosti:
“Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje sa svim mogućim tvrdim predmetima. Kovanicama, baterijama za telefon, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost Voli. Isti su pljuvali i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kol, Erl Klark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera”.

Pristalice Crvene zvezde su konstantno vređale “Podgoričane” povicima “Šiptari, Šiptari”, a nakon što je Noris Kol gađao loptom kamermana koji ga je provocirao, na teren su utrčali i pojedini navijači.

Zbog toga su se gosti povukli u svlačionice

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar