Sport
22.04.2019. 21:29
R.E./Foto:StarSport

HAOS U PIONIRU: Delije vređale gostujuće igrače povicima "ubij Šiptara" (VIDEO)

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Košarkaši podgoričke Budućnosti vratili su se na teren sat vremena od incidenta kada su, na zagrevanju pred početak majstorice protiv Crvene zvezde, gađani petardama i tvrdim predmetima sa tribina.

Posle napada na goste, kada su čak i navijači uleteli na teren, i 60 minuta neizvesnosti, isteklog roka postavljenog od sudija, ponovo su izašli na parket.

https://www.youtube.com/watch?v=y1AvjSmDT3g

Saopštenje Budućnosti:
"Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje sa svim mogućim tvrdim predmetima. Kovanicama, baterijama za telefon, kamenjem, punim flašama, djelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost Voli. Isti su pljuvali i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kol, Erl Klark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera".

Pristalice Crvene zvezde su konstantno vređale "Podgoričane" povicima "Šiptari, Šiptari", a nakon što je Noris Kol gađao loptom kamermana koji ga je provocirao, na teren su utrčali i pojedini navijači.

Zbog toga su se gosti povukli u svlačionice

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve