Sport
27.07.2021. 13:44
R.E.

Emotivni ispraćaj

"Hvala na svemu Stojke, grobaru naš"

Vladimir Stojković, 27. 7. 2021.
Izvor: EXPA / DOMINIK ANGERER

Fudbalski klub Partizan oprostio se od kapitena i golmana Vladimira Stojkovića, koji karijeru nastavlja u Al Fejhi iz Saudijske Arabije.

Stojkovića su na SC Teloptik ispratili saigrači, trener Aleksandar Stanojević i čelnici kluba. Dugogodišnji reprezentativni golman u dva mandata crno-beli dres i odigrao je 285 utakmica.

Trener Stanojević mu se zahvalio na svemu.

"Stojke, znaš da mi svi ovde emotivini. Ti si legedna srpskog fudbala. Bilo mi je teško što ideš. Bio si pravi kapiten, bio si sa nama u teškim i lepim trenucima. Hvala na svemu Stojke, grobaru naš", rekao je Stanojević.

Legendarni Ivica Kralj uručio mu je dres i loptu sa potpisima igrača.

"Zahvaljujem se u ime svih partizanovaca za sve stvari koje si uradio za nas. Hvala što su golmani napredovali uz tebe i da nastave tamo gde si stao. Mnogo sreće u karijeri", rekao je Kralj.

Milan Smiljanić, Lazar Marković i Saša Zđelar uručili su tortu.

"Hvala vam," rekao je Stojković, koji od suza mora i da prekine obraćanje.

"Ovaj osećaj će nekako zameniti to što u prethodne četiti godine što nismo uspeli da osvojimo titulu. Vežbao sam da ne plačem, ali ne nisam uspeo. Imao sam toliko tužnih trenutaka u životu, od smrti roditelja, naučo da ne padam pred Božjim odlukama, ali sad nisam izdržao", rekao je Stojković.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan ima novo pojačanje
partizan, 9. 7. 2021.

Američki plejmejker

24.07.2021. 09:48

Partizan ima novo pojačanje

Američki plejmejker Dalas Mur potpisao je ugovor sa crno-belima za sezonu 2021/22. U Partizan dolazi za kineskog kluba Gvangdžo, a pre toga je igrao Nanter, Torino, Hapoel Tel Aviv i Pezaro. Od 2018. ima albanski pasoš, a za njihovu reprezentaciju je igrao iste te godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
04.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve