Sport
30.04.2020. 18:00
ekspres

INTERVJU DEJAN TOMAŠEVIĆ: Nisam novi ministar sporta

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Za trofeje koje je kao košarkaš osvojio a koje nije lako čak ni prebrojati još bi mogao i da pronađe adekvatan prostor, ali kad bi na jednom mestu morao da okupi sve prijatelje koje je stekao baveći se sportom i igrajući košarku u zemlji i svetu to bi već bio problem.

Dejan Tomašević, pre svega otac četvoro divne dece i brižni suprug romantične duše, do juče košarkaški funkcioner a danas prvi čovek i ambiciozni vlasnik novoosnovane brokerske kuće, zapravo i jeste jedan od najtrofejnijih košarkaša svih vremena sa ovih prostora. Dete je Crvene zvezde, u crveno-belom dresu je osvojio dva šampionata Jugoslavije, kao košarkaš Partizana ponovio je isto dodajući niski trofeja i trijumf u nacionalnom Kupu, ali i zvanje najkorisnijeg igrača u šampionatu 1997/98. Dva državna prvenstva i jedan nacionalni Kup prigrabio je i u dresu podgoričke Budućnosti, s tim što je u sezoni 2000/01. proglašen za najkorisnijeg igrača Evrolige.

Tomašević u novom broju Ekspresa objašnjava zašto sebe ne vidi na funkciji u ministarstvu sporta, kuda planira dalje i zašto je dao ostavku na mestu generalnog sekretara KSS.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve