Sport
27.06.2021. 11:39
R.E.

Pred meč sa Španijom

Ivan Perišić pozitivan na koronu

Ivan Perišić
Izvor: EPA POOL / Robert Perry / POOL

Napadač fudbalske reprezentacije Hrvatske Ivan Perišić bio je pozitivan na korona virus u subotu i propustiće utakmicu protiv Španije, u osmini finala Evropskog prvenstva.

Perišić će morati u izolaciju 10 dana, saopštio je Hrvatski fudbalski savez, a ostatak ekipe i stručni štab bili su negativni na testu, preneo je Rojters.

"Medicinski tim je izolovao Ivana od ostalih članova ekipe i odmah su obaveštene kompetentne epidemiološke vlasti o situaciji - dali smo im rezultat i obavezali se da ćemo preduzeti sve mere da ne dođe do širenja korona virusa", naveo je FS Hrvatske.

Karantin znači da, ako Hrvatska prođe Španiju, "vatreni" će biti bez vrlo važnog igrača i u četvrtfinalu i polufinalu, koje je zakazano za 6. jul.

Perišić je bio strelac u utorak na meču protiv Škotske (3:1).

Reprezentacija Hrvatske je trenutno u domovini, a ekipa će u nedelju putovati iz Pule u Kopenhagen na meč sa Španijom, koji se igra u ponedeljak u 18.00 časova.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

UEFA ukinula jedno od najvažnijih pravila u fudbalu
Stadion

Ništa neće biti isto

24.06.2021. 16:41

UEFA ukinula jedno od najvažnijih pravila u fudbalu

Nekad je domaći teren zaista bio značajna prednost. Kulture su se razlikovale, tereni su se razlikovali, i po kvalitetu i po veličini, sudije su umele da se uplaše ambijenta, putovanja su bila komplikovanija, a ni internet nije bio tako razvijen pa da možeš za par minuta da saznaš sve što ti treba.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
8°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve