Sport
09.04.2020. 20:32
R. E. / Index.hr

"Jasno je da Đoković nikad neće biti voljen kao Federer i Nadal"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Diego Švarcman spada u grupu tenisera koji nijednom nisu osetili kako je pobediti najbolju trojicu svih vremena. Protiv Rafaela Nadala je igrao igrao devet puta, protiv Đokovića i Federera četiri puta.

"Protiv Nadala ulazite u meč s nadom da ćete ga pobediti, a onda ubrzo shvatite da je to gotovo nemoguće. Protiv Đokovića već u drugom servis gemu ne možete da dišete, nešto neverovatno. Federer vam da više vazduha i prostora, ali tada vam izgleda kao da ne znate da igrate tenis, neverovatno je kako udara lopticu. Sva trojica su čudesni teniseri", rekao je najbolji Argentinac, 13. igrač sveta, prenosi Index. hr.

Ko je najbolji?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/Fabian Mattiazzi

"Verovatno Đoković. Ipak je on više puta pobedio Nadala na zemlji i Federera na travi. Rekao bih da je on iznad druge dvojice, ali pričekajmo da vidimo hoće li srušiti Federerov Grend Slem rekord", odgovorio je Švarcman i objasnio zašto je Đoković među teniskim fanovima manje popularan od Federera i Nadala.

"Federer i Nadal su teniseri koji imaju perfektno ponašanje na terenu. Neverojatno je da su za gotovo 20 godina koliko su na Turu pokazali tek nekoliko puta svoje frustracije. Dogodi im se nekoliko puta sa sudijama i to je sve. S druge strane, Đoković je totalno drugačiji i deluje da je više običan čovek nego ova dvojica. Na terenu pokazuje dosta više loših emocija, a navijači to ne vole. Onda su tu i brojni Federerovi i Nadalovi navijači koji ga ne vole. Jasno je da nikad neće biti voljen kao njih dvojica."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve