Sport
29.04.2022. 12:14
R.E.

Liverpul

Jirgen Klop je pre svega dobar suprug! (Video)

Jirgen Klop
Izvor: EPA / PETER POWELL

Navijači Liverpula u poslednje vreme ne znaju čemu pre da se raduju. Njihov voljeni klub ima sezonu iz snova, igrači igraju sjajan fudbal, još uvek su u trci za sve trofeje, a pred finale sezone saopštena im je vest koju su priželjkivali - Jirgen Klop je produžio ugovor!

Klop je ranije isticao da bi mogao da se povuče po isteku ugovora za koji je bio vezan do 2024. godine, ali je sada spreman da na Enfildu ostane najmanje do leta 2026. godine.

“Volim ovaj klub, a i moja žena je želela da ostanemo, a dobar muž uvek sluša. Ali to što Ula voli Liverpul samo je jedan od razloga”, rekao je Klop u šali.

 

 

Nemac je na klupi Liverpula od 2015. godine. Sa "crvenima" je osvojio titulu u Ligi šampiona u sezoni 2018/2019, kao i Premijer ligu godinu dana kasnije. Međutim, ova sezona bi mogla da bude najbolja do sada. Liverpul je već osvojio trofej u Liga kupu, na pravom je putu da se plasira u finale Lige šampiona pošto iz prvog meča polufinala ima prednost protiv Viljareala od 2:0, čeka ga i finale FA kupa protiv Čelsija, dok u Premijer ligi zaostaje za Mančester sitijem jedan bod.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Gvardiola: Najveća greška koju igrači prave...
Pep Gvardiola, 1. 3. 2022.

Trener Mančestera

01.03.2022. 16:50

Gvardiola: Najveća greška koju igrači prave...

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola savetovao je veznog igrača Džeka Griliša da ne sluša kritike, uprkos lošim nastupima od kada je došao u taj klub.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
8°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve