Sport
21.05.2019. 12:39
R.E./Index.hr/Foto:AP

JUVENTUS RAZMIŠLJA I O MIHAJLOVIĆU: "Rođen sam spreman"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Bolonja do dolaska Siniše Mihajlovića nije znala za pobedu 14 vezanih utakmica. Majstor slobodnih udaraca iz igračke karijere preuzeo je ekipu od Inzagija i spasio je od već viđenog ispadanja iz Serije A.

Svoj drugi mandat u Bolonji započeo je pobedom nad Interom 0:1 usred Milana, nakon čega je doživio tri poraza u četiri meča (uz remi), a onda u sledećih 11 susreta ostvario sedam pobeda te sinoćnim remijem 3:3 sa Lacijom kolo pre kraja osigurao opstanak, piše Index.hr.

"Nitko nije verovao da ćemo ostati u Seriji A ove sezone. Možda tek nekoliko ljudi, a ja sam bio jedan od njih. Video sam kvalitet i karekter u ovoj ekipi. Kako je vreme prolazilo, bio sam sve uvereniji u opstanak. Zato mislim da je opstanak Bolonje, za ovo vreme, jedno posebno čudo koje sam učinio. Hvala igračima, koji su pre svega veliki ljudi, a potom i fudbaleri. Imali smo loših trenutaka, ali smo se držali zajedno. Verovali smo da se možemo spasiti i uspeli smo, na kraju", naglasio je Mihajlović.

 

 

On je nakon vođenja Milana bio na klupi Torina dve sezone, potom se kratko zadržao u Sportingu, a sada je opet oživeo karijeru sjajnim uspehom sa Bolonjom. Zato ga italijanski mediji spominju i kao mogućeg kandidata za naslednika Alegrija u Juventusu.

"Rođen sam spreman. Istina, Juventus me je zvao, ali pre pet godina. Posao nas trenera podrazumeva sazrevanje, napredovanje, težak rad i nova znanja. Moramo pratiti trendove u fudbalu, tako da sam drugačiji trener danas nego što sam to bio pre pet godina", poručio je Mihajlović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve