Sport
02.03.2023. 12:39
Beta

Ima se, može se

Kad Mesi kupuje poklone... 35 zlatnih iPhone telefona!

1
Izvor: Beta / AP / Michel Euler

Argentinski fudbaler Lionel Mesi kupio je 35 zlatnih iPhone telefona za ekipu sa kojom je u decembru osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru.

"Lionel nije samo najbolji igrač svih vremena (GOAT) već je jedan od najvernijih kupaca. On nas je kontaktirao nekoliko meseci posle finala Svetskog prvenstva i rekao da želi poseban poklon za sve igrače i članove ekipe kako bi proslavili neverovatnu pobedu, ali nije želeo uobičajene poklone ili satove. Zbog toga sam predložio zlatne iPhone sa ispisanim imenima i njemu se dopala ideja", rekao je izvršni direktor IDESIGN GOLD Ben Lajons za San.

Kako su preneli mediji, naručeno je 35 zlatnih telefona, a Mesi je platio 200.000 evra.

Mesi je u decembru sa Argentinom prvi put u karijeri osvojio Svetsko prvenstvo, na kome je proglašen za najboljeg igrača turnira. On je dobio i nagradu za najboljeg igraća sveta za 2022. godinu u izboru Međunarodne fudbalske federacije (Fifa).

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mesi otkrio za čim jedino žali kada je reč o Svetskom prvenstvu
Lionel Mesi

Katar 2022

31.01.2023. 02:15

Mesi otkrio za čim jedino žali kada je reč o Svetskom prvenstvu

Argentinski fudbaler Lionel Mesi rekao je da žali zbog oštre razmene reči sa selektorom i reprezentativcima Holandije posle četvrtfinalne utakmice na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve