Sport
17.03.2022. 14:52
R.E.

Počela prodaja

Kako do ulaznice za Serbian Open

tenis
Izvor: Shutterstock

Mesec dana pre početka teniskog turnira "Serbia open 2022" počela je prodaja ulaznica za mečeve koji će biti odigrani na terenima TC Novak, saopštili su organizatori.

Kako se navodi, svi posetioci turnira imaće priliku da pruže važan doprinos očuvanju životne sredine, jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u Beogradu i ostalim gradovima širom Srbije.

Ove godine biće omogućeno prisustvo gledalaca sve vreme turnira, a karte je moguće kupiti putem zvaničnog veb sajta turnira www.serbiaopen.org i putem portala www.tickets.rs.

Za sve ljubitelje belog sporta u ponudi su dva tipa ulaznica - ulaznice za mečeve na centralnom terenu i ulaznice za navijačko selo i mečeve na terenima 1 i 2.

Za mečeve kvalifikacija, 17. aprila omogućen je slobodan ulaz, a turnir se održava od 18. do 24. aprila.

Sadnja drveća planirana je i pre početka turnira, a ozelenjavanje površina u gradovima širom naše zemlje biće nastavljeno i po završetku događaja, navodi se u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Protiv bolesnog Putina je 99 odsto ruskih tenisera"
Aliz Kornet, 12. 3. 2022.

Sport i rat

12.03.2022. 15:05

"Protiv bolesnog Putina je 99 odsto ruskih tenisera"

"Teško mi je na terenu, pod stresom sam zbog rata u Ukrajini, civili umiru svakog dana, ljudi beže u panici, a ja živim normalan život, živim u raju tenisa. Već dve ili tri nedelje se mučim, imam dva stanja u glavi, svesno i nesvesno i u poslednje vreme ovo drugo pobeđuje na terenu u mojoj glavi. Frustrirajuće je", rekla je novinarima Aliz Korne.
Close
Vremenska prognoza
light rain
10°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve