Sport
02.05.2023. 10:54
Beta/Ap

Australija

Kako je Kirjos pomogao policiji da uhvati lopova

1
Izvor: Beta/AP / Mark Baker

Australijski teniser Nik Kirjos pomogao je policiji da uhvati osobu koja je njegovoj majci pretila pištoljem, a zatim ukrala automobil.

ABC je javio da sudski dokumenti pokazuju da je Kirjos koristio aplikaciju Tesla kako bi pratio i usporio vozilo dok ga je policija jurila u ponedeljak ujutru u Kamberi.

Po tim dokumentima, muškarac je uperio pištolj u Kirjosovu majku, tražio ključeve od automobila i pitao kako da ga vozi. Kada je ušao u auto, ona je pobegla i zatražila pomoć. Kirjos, koji je bio u blizini, pozvao je policiju i pomogao joj da uđe u trag vozilu.

Policijska potera je okončana kada je automobil ušao u zonu škola, ali je jedan muškarac ubrzo uhapšen uz pomoć policijskog tima za taktičko reagovanje.

Tom 32-godišnjem muškarcu je odbijena kaucija nakon što se pojavio pred sudom zbog pet optužbi u vezi sa incidentom, koje uključuju tešku pljačku, vožnju ukradenog vozila, nasilničku vožnju i odbijanje da se zaustavi.

Nik Kirjos je prošle godine stigao do finala Vimbldona i četvrtfinala Otvorenog prvenstva SAD, ali nije odigrao nijedan takmičarski meč otkako se prošlog oktobra povukao sa turnira u Japanu zbog povrede kolena.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nik Kirjos se ozbiljno povredio
nik kirjos, 28. 12. 2022.

Junajted kup

28.12.2022. 12:42

Nik Kirjos se ozbiljno povredio

Australijski teniser Nik Kirjos povukao se sa Junajted kupa zbog povrede skočnog zgloba, saopštili su organizatori.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve