Sport
30.09.2023. 18:15
R.E.

Ima jedan san

Alkaras: "Znam da Rafa pati, ali..."

Karlos Alkaraz
Izvor: EPA / MARK R. CRISTINO

Glavni cilj za Karlosa Alkarasa u 2023. godini jeste povratak na prvo mesto ATP liste, gde se trenutno nalazi Novak Đoković.

Iako ga do kraja tekuće godine čeka mnogo posla, Alkaras je mislima već u narednoj. 

Sportsku 2024. godinu obeležiće Olimpijske igre u Parizu, a sjajni Španac u tome vidi šansu da ostvari svoj dečački san. 

Iako za sada nema nikakvih informacija o tome kada bi Rafael Nadal mogao da se vrati na teren, Alkaras ima veliku želju da sa svojim idolom zaigra u dublu u Parizu. 

"Znam da Rafa mnogo pati trenutno. Nadam se da će se vratiti na teren i da će igrati od početka naredne godine, da ćemo imati zdravog Rafu za Igre. Naravno, bilo bi to ostvarenje sna za mene da igram sa njim u dublu u Parizu. Zavisi od obojice. Ostalo je mnogo meseci do Pariza, mnogo toga može da se dogodi. I ja moram da budem zdrav, da radim naporno i budem spreman za turnir. Videćemo šta će se desiti, ali svakako i dalje imam taj san", poručio je Alkaras.
 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šta radi Nadal? Trenira...
rafael nadal 11.7.2023

Tenis

11.07.2023. 11:33

Šta radi Nadal? Trenira...

Proslavljeni španski teniser Rafael Nadal počeo je na Majorki pripreme za narednu, 2024. godinu, koja će mu biti poslednja godina na profesionalnom nivou.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
07.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve