Sport
29.10.2023. 13:55
Beta

Kolumbija

Kidnapovani roditelji fudbalera Liverpula: Policija spasila majku

1
Izvor: Beta / AP / Jon Super

Kolumbijska policija pronašla je majku fudbalera Liverpula Luisa Dijasa, nakon što je kidnapovana, ali se i dalje traga za njegovim ocem, saopštio je predsednik Kolumbije Gustavo Petro.

"Tokom operacije u Barankasu, na severu Kolumbije, majka Luisa Dijasa je spasena. Nastavljamo da tragamo za njegovim ocem", napisao je Petro na društvenoj mreži X.

Prema pisanju kolumbijskih medija, roditelji 26-godišnjeg fudbalera kidnapovani su dok su se vraćali kući kada su ih presreli naoružani napadači na motorima.

"Zahvaljujući planu koji je policija sprovela u rekordnom roku, već smo pronašli majku živu i zdravu i nastavljamo potragu za ocem", izjavio je direktor kolumbijske policije Vilijam Salamanka.

Kolumbijski fudbaler nije komentarisao otmicu, ali se oglasio Liverpul, koji je saopštio da prati situaciju i da se svi u klubu nadaju da će sve biti rešeno što pre.

Luis Dijas je 2022. godine stigao u Liverpul iz Porta.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Četvoro Amerikanaca oteto u Meksiku
1

Blizu granice

06.03.2023. 22:30

Četvoro Amerikanaca oteto u Meksiku

Četvoro američkih državljana oteto je na severu Meksika blizu granice sa SAD nakon što su naoružani ljudi otvorili vatru na njihov kombi sa registarskim tablicama Severne Karoline, saopštio je Federalni istražni biro (FBI).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve