KIN BRUTALNO ISKREN: Junajted je toliko nisko pao da je to strašno

KIN BRUTALNO ISKREN: Junajted je toliko nisko pao da je to strašno

EPA-EFE/Aidan Crawley


Mančester Junajted nikako da uhvati ritam i da počne da beleži dobre rezultate. Velikan svetskog fubala, ponovo je izgubio na gostovanju, ovaj put od Vest Hema, rezultatom 2:0.

Da je Junajted bleda slika kluba koji je bio nekada, konstatovao je i Roj Kin, koji je više nego nezadovoljan situacijom na Old Trafordu.

“Znao sam da se Junajted nalazi u lošoj poziciji, ali sam šokiran koliko su loši bili protiv Vest Hema. Sve je bilo loše, nema kvaliteta, želje, karaktera”, oštro je prokomentarisao igru svog bivšeg kluba Kin.

 EPA-EFE/GERRY PENNY EDITORIAL USE ONLY.

EPA-EFE/GERRY PENNY EDITORIAL USE ONLY.

 Od odlaska Ser Aleksa Fergusona, nijedan trener nije uspeo da uspostavi kontinuitet dobirh rezultata i vrati klub na stare staze. Trenutni trener kluba iz Mančestera, jeste vezao nekoliko utakmica sa dobrim rezultatima u trenutku kada je preuzeo tim, ali je i on počeo da se muči pred kraj prošle sezone, a u istom maniru njegovi izabranici su nastavili i u novoj sezoni.
Legenda Old Traforda, Roj Kin ističe da će izlazak iz krize biti dug.
“Biće to izuzetno dugačak put. Junajted je toliko nisko pao, da je to postalo strašno. Prošle sezone smo igrali loše, ali nikakav pomak nije napravljen od tada, čak ni sa tri nova igrača”, istakao je Kin.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar