Sport
25.01.2023. 22:35
Beta

Derbi u Evroligi

Zvezda ponudila Partizanu da otkupi karte za svoje navijače

partizan
Izvor: Shutterstock

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je posle sastanka sa službama bezbednosti odlučeno da se Partizanu omogući "da kupi određeni broj karata za svoje pristalice".

Zvezda će u petak dočekati Partizan, u meču 21. kola Evrolige.

"Crvena zvezda ponudila je Partizanu da kupi određeni broj karata za svoje pristalice koje će se nalaziti na tribini D. Ta grupa će po posebnom režimu, u određeno vreme bez ikakvih navijačkih rekvizita, i uz vrlo jasne instrukcije koje su dale sve službe bezbednosti biti smeštena u određenom sektoru (Tribina D) oko koga će biti formirana tampon zona", navodi se u saopštenju.

Zvezda je u saopštenju navela i da će "za ovu utakmicu biti angažovane dodatne snage žandarmerije, policije, ali i redarskih službi koje će sprovoditi rigorozne kontrole na svim ulazima".

Klub je pozvao navijače da na utakmicu dođu ranije kako bi na vreme zauzeli svoje mesto, a svojim pristalicama je poručio da "ne nasedaju na provokacije i da fer i sportski navijaju".

"Nemoje ubacivati bilo kakve predmete na teren, nemojte bacati ništa ka bilo kome, bez uvredljivih skandiranja, bez pridavanja pažnje bilo čemu osim sportskim temama i dešavanjima na parketu i utakmici 21. kola Evrolige", stoji u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan: Deo tribine za navijače Zvezde
1

Večiti derbi

08.12.2022. 14:59

Partizan: Deo tribine za navijače Zvezde

Košarkaški klub Partizan odlučio je da odvoji deo tribine na Nivou 400 u Štark areni za pristalice Crvene zvezde na večerašnjem "večitom derbiju" u Evroligi.
Close
Vremenska prognoza
shower rain
14°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve