Sport
22.12.2022. 11:14
R.E.

"Nažalost"

Klop otkrio da mu britanske vlasti nisu dozvolile da poseti Bekera u zatvoru

Jirgen Klop
Izvor: EPA / Peter Powell

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da mu britanske vlasti nisu dozvolile da u zatvoru poseti Borisa Bekera.

Legendarni teniser je osuđen na dve godine zatvora, ali je 15. decembra pušten na slobodu i deportovan u Nemačku. U nedavnom intervjuu govorio o tome kako je provodio dane u britanskom zatvoru, ali i o podršci Jirgena Klopa.

"On je idol mog detinjstva i mladosti. Upoznali smo se na Vimbldonu pre sedam godina, moja supruga Ula je to organizovala. Znala je da sam želeo da ga upoznam. Pratio sam njegovu karijeru i bio sam njegov veliki navijač. Ostali smo u kontaktu", rekao je Klop.
 

Menadžer Liverpula je istakao da je više puta razgovarao telefonom sa Bekerom.

"Bilo mi je važno da zna da sam uz njega. Nažalost, nisam mogao da ga posetim, jer su mi lokalne vlasti objasnile da je to prevelik rizik. To je sad i nije važno, jer je jedino bitno da je Beker opet slobodan", rekao je nemački stručnjak, a potom dodao da bi voleo Bekra da vidi na utakmicama Liverpula.

"Sada neka se odmori, a uvek je dobrodošao u Liverpul ako želi da gleda neki meč našeg tima, iako navija za druge klubove. Želim mu dobro zdravlje i da bude srećan", istakao je Klop.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Boris Beker je slobodan čovek, sledi deportacija
1

Pušten iz zatvora

15.12.2022. 13:44

Boris Beker je slobodan čovek, sledi deportacija

Nekadašnji prvi teniser sveta, Nemac Boris Beker pušten je iz britanskog zatvora gde je izdržavao kaznu zbog finansijskih prekršaja i biće deportovan, javila je agencija PA.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve