Sport
10.12.2021. 10:58
Tanjug

Aleksandar Stanojević

"Koji smo mi Grobari?"

Aleksandar Stanojević
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Trener fudblera Partizana Aleksandar Stanojević čestitao je svom timu na borbi i plasmanu u narednu rundu takmičenja u Ligi konferencija, dok je bio razočaran sinoćnjom atmosferom na stadionu u Humskoj.

Crno-beli su remijem protiv Anortozisa 1:1 u poslednjem šestom kolu grupne faze izborili proleće u Evropi kao drugi u grupi B sa osam bodova.

"Čestitam momcima na karakteru, na borbi za ovaj sveti dres. Ovo je Evropa, teska utakmica, težak teren, nije lako proći i nije lako dočekati proleće. Možda je trebalo da izgubimo prve dve utakmice, sad mi je i žao što nismo, pa da vidimo koliko je grupa izjednačena. Nije lako pobeđivati i prolaziti grupu. Ko da smo svake godine prolazili, pa se priča o tome. Na kraju smo zasluženo prošli i imamo proleće na ovom stadionu i verovtano nekog moćnog i jakog protivnika", rekao je Stanojević na konferenciji za medije posle meča.

Stanojević nije bio zadovoljan podrškom navijača u najvažnijem meču ove polusezone, koji su finišu duela u Humskoj skandirali su protiv uprave kluba.

"O žrebu ne razmišljamo, razmišljamo kako da se borimo za titulu, kako da uvek imamo podršku navijačsa i pozitivnu atmosferu. Ako imamo ovakvu atmosferu, ne zaslužujemo titulu i ne treba da se borimo za titulu. Ne znam ni da li treba da ostajemo i šta treba, da se ulagujemo navijačima? Četiri mlada igrača su bila na terenu, nikakva podrška za njih. To je sramota. Razočaran sam i tužan. Mi smo strašno razočarani. Borimo se ovde za titulu, ne znamo ni da li je zaslužujemo. Urošević ćopav igra, neće da izađe", rekao je on.

Aleksandar Stanojević
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Stanojević i svoj opstanak na klupi Partizana doveo u pitanje.

"Ne znam više ni da li ću da ostajem, ne zaslužujemo titulu sa ovakvom negativnom atmosferom. Čemu sve ovo? Za koga navijate? Prvi smo na tabeli, imamo proleće i ne odgovara. Lupaju nam prozore na svlačionici i neko je ljut. Neću da budem više ovde! Gledajte koliko dece Partizana ima ovde. Šta da pričam o utakmici... Za šta se borimo, baš me briga i za titulu kad ne osećaš podršku. Ništa nam ne odgovara, budite pozitivni i volite ovaj klub ako ga volite, ili folirate... Koji smo mi Grobari? Ništa bre! Dođe 500 ljudi na prvenstvenu utakmicu. Neka zvižde svima nama, ovde momci ginu", zaključio je Stanojević.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dejan Stanković: "Ovo je najveći uspeh posle Barija"
Dejan Stanković, 9. 12. 2021.

Liga Evrope

09.12.2021. 23:54

Dejan Stanković: "Ovo je najveći uspeh posle Barija"

"Presrećni smo, još nismo ni svesni šta smo napravili, bićemo sutra. Ovo je najveći uspeh posle Barija", izjavio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle remija u Bragi (1:1) i plasmana u Ligu Evrope.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve