Sport
18.10.2023. 16:28
R.E.

Sistemska greška

Partizan se izvinio navijačima zbog karata: "Rešavamo problem"

Partizan
Izvor: EFE / JUANJO MARTIN

Košarkaški klub Partizan saopštio je u sredu da je do dupliranja i problema sa ulaznicama za utakmicu protiv Barselone u Evroligi došlo zbog sistemske greške u izdavanju dnevnih i sezonskih karata.

"Nakon što su na sinoćnoj utakmici uočene nove sistemske greške u izdavanju sezonskih i dnevnih karata, Partizan je hitno sazvao sastanak i presekom stanja, utvrđene su greške izazvane nizom objektivnih okolnosti, ali i ljudskim faktorom prilikom manuelnog formiranja nove baze, što je bilo iznuđeno rešenje usled izostanka predaje starih podataka od starog tiketing partnera", navodi se na sajtu Partizana.

Uoči sinoćnje utakmice protiv Barselone u Beogradskoj areni došlo je do problema, pošto su za pojedina mesta prodate duplirane ulaznice, pa su se navijači pobunili u Areni i na društvenim mrežama.

Kako je navedeno, prvi korak u rešavanju problema je da svi navijači koji su prijavili problem sa duplim sezonskim ili dnevnim kartama moraju biti kontaktirani od provajdera ulaznica do četvrtka u 20 časova.

Ukoliko navijači do sada nisu prijavili problem sa ulaznicama, to moraju da učine do četvrtka uveče na brojeve telefona objavljene na klupskom sajtu.

"Partizan apeluje na strpljenje navijača i izvinjava se svima na neprijatnosti u ime kluba i dve partnerske kuće koje obavljaju prodaju ulaznica. Sa druge strane, Partizan od tiketing partnera zahteva hitno rešenje problema. Klub izražava uverenje da će svi nedostaci biti otklonjeni do naredne utakmice koju crno-beli igraju na domaćem terenu", navodi se u saopštenju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Jokić će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu"
1

Predsednik OKS objavio

16.10.2023. 22:43

"Jokić će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu"

Košarkaši Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine nastupaće pojačani Nikolom Jokićem, tvrdi predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
25°C
05.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve