Sport
27.05.2019. 14:24
R.E./Index.hr

KOSTIĆ: Jović će biti najbolji napadač u Evropi

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Luka Jović je imao fantastičnu sezonu u Ajntrahtu iz Frankfurta, zbog čega se samo čeka službena potvrda Reala koji već mesecima dogovara posao oko njegovog dovođenja.

Reprezentativac Srbije sezonu je završio sa 27 golova u 48 nastupa za nemački klub. I dok je Antraht u Bundesligi završio kao sedmi što je ispod očekivanja i zbog toga će morati u kvalifikacije za Evropa ligu sledeće sezone, u Evropa ligi stigli su do polufinala gde su nakon penala ispali od Čelsija, piše Index.hr.

Osim Jovića, sjajnu sezonu za Antraht imao je još jedan Srbin u ekipi, Filip Kostić. On je sezonu proveo u Frankfurtu na pozajmici kao igrač HSV-a, ali Ajntarh će mu zbog dobrih partija otkupiti ugovor. Nemačkim novinarima itekako je nahvalio sunarodnika sa kojim verovatno neće deliti svlačionicu sledeće sezone:

"Jović je najbolji igrač sa kojim sam igrao u Bundesligi. Mlad je, ima neverovatan talenat i postigao je puno golova, pogotovo u važnim susretima. Želim mu sve najbolje u karijeri, a ako nastavi u istom ritmu sigurno će biti najbolji napadač Evrope", rekao je Kostić koji je zadovoljan sezonom u Ajntarhtu iako klub nije izborio Ligu prvaka.

"To je bila moja prva sezona u Ajntrahtu i moj najbolji rezultat. Kao ekipa smo izuzetno jaki, atmosfera u ekipi je sjajna, dobri smo prijatelji i na terenu i van njega. Sve to doprinelo je uspehu."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve