Sport
26.02.2024. 13:05
Beta

Kritike

Čime je to Ronaldo razbesneo navijače

ronaldo 26.02.2024.
Izvor: EPA / STR

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo našao se na udaru kritika nakon što je naizgled neprimereno gestikulirao posle pobede svog Al Nasra protiv Al Šababa u meču saudijske Pro lige u nedelju.

Ronaldo je postigao gol u prvom poluvremenu sa penala, pre nego što je Brazilac Taliska u finišu utakmice doneo pobedu Al Nasru u gostima sa 3:2.

Nakon poslednjeg zvižduka sudije, video snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju kako se petostruki osvajač Zlatne lopte okrenuo ka domaćim navijačima i neprimereno gestikulirao dok su se sa tribina čuli povici "Mesi, Mesi".

Iako incident nisu snimile televizijske kamere, kritike na račun 39-godišnjeg Ronalda su brzo usledile, a lokalni mediji navode da je Fudbalski savez Saudijske Arabije otvorio istragu.

Ronaldo je ove sezone postigao 22 i trenutno je vodeći strelac saudijske lige. Al Nasr je drugi na tabeli sa četiri boda manje od vodećeg Al Hilala, ali ima i utakmicu više.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dan koji slave i Ronaldo i Nejmar. Znate li zašto?
nejmar ronaldo 04.02.2024.

Čestitamo!

05.02.2024. 10:05

Dan koji slave i Ronaldo i Nejmar. Znate li zašto?

Kristijano Ronaldo i Nejmar možda ne proslavljaju zajedno osvojene titule u fudbalu, ali jedna stvar ih spaja - rođendan! Obojica rođeni su 5. februara. Možda je nekada davno u zvezdama zapisano da će oni koji su rođeni na ovaj dan biti vrhunski fudbaleri, a možda je i samo slučajnost...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve