Sport
14.04.2016. 08:20
ekspres

KRUNA PALA NA ZEMLJU Veseli rastužio Novaka u Monte Karlu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Đoković prvi put od 2013. poražen na startu mastersa, što će umanjiti njegov saldo za 910 ATP poena

BEOGRAD Kruna je na crvenoj zemlji kneževine. Novak Đoković je imao neverovatno loš početak mastersa u Monte Karlu. Branilac titule poražen je u drugom kolu od Jiržija Veselog sa 4:6, 6:2, 4:6!

Bio je to njihov prvi okršaj i levoruki teniser, 55. na svetu, toliko je namučio Novaka da se branilac titule okliznuo u prvom ovosezonskom susretu na šljaci.

Ovo je prvi put od 2013. godine je izgubio svoj prvi meč na nekom turniru, a tada je u Madridu bolji od njega bio Bugarin Grigor Dimitrov.

Đoković je pohvalio češkog tenisera za prikazanu ifru u Monte Karlu:

- Veseli je igrao sjajno. Servirao je kao veliki igrač. Imao je odličnu taktiku i bio je izuzetno agresivan. Nisam imao potrebnu svežinu tokom celog meča. Očigledno je da sam radio naporno u prethodnom periodu. Trudio sam se da dam sve od sebe svakoga dana - rekao je Đoković.

Novak smatra da će mu dobro doći mali predah u sezoni.

- Na ovom meču je bilo svega nekoliko stvari koje mogu da smatram pozitivnim. Igrao sam zaista očajno. Mislim da će mi malo više slobodnog vremena prijati - posebno psihički. Bila su ovo teška četiri meseca. Potrebno mi je vreme da napunim baterije- rekao je Đoković, koji je ranom eliminacijom u Monte Karlu izgubio 910 ATP poena.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve