Sport
29.07.2022. 15:17
R.E.

Andrej Stojaković

Krv nije voda: Ovako igra sin Peđe Stojakovića (VIDEO)

Košarka
Izvor: Shutterstock

O tome kakav je košarkaš bio Peđa Stojaković ne treba trošiti reči. Košarkaški trag koji je ostavio u reprezentativnom dresu i NBA verovatno nikada neće izbledeti. Međutim, njegovo igračko vreme je prošlo i došao je red na mlađe.

Peđa Stojaković je svoju ljubav prema košarci preneo na svog sina Andreja koji sve više privlači pažnju košarkaške javnosti. Ako bude nastavljao da se igrački razvija kao i do sada, neće nas začuditi ako jednog dana na dresu reprezentacije ponovo vidimo prezime Stojaković. 

Andrej Stojaković je rođen u Kaliforniji 2004. godine, visok je 201 centimetar i najbolje se snalazi na poziciji krila.

Nakon odličnih partija koje je pružao u srednjoj školi u Sakramentu gde je prosečno postizao 25,3 poena po meču uz 9,3 skokova uz sjajan procenat šuta od 49 odsto iz igre. Zahvaljujući ovakvim partijama privukao je pažnju prestižnog američkog univerziteta Djuk, a navodno se za Andreja interesuju i UCLA i Stenford

O kakvim se Univerzitetima radi najbolje govori podatak da su sa Djuk Univerziteta ponikli igrači poput Grenta Hila, Kajrija Irvinga, Džejsona Tejtuma, Džej Džej Redika, Džeja Vilijamsa, Zajona Vilijamsona, dok su na UCLA univerzitetu igrali Karim Abdul-Džabar, Bil Volton, Džamal Vilks, Ed O'Benon, Redži Miler, Rasel Vestbruk, Aron Aflalo, Kevin Lav, Lonzo Bol...

Ne preostaje nam ništa drugo nego da pratimo košarkaški put mladog Andreja i da se nadamo da će imati uspešnu karijeru kao i njegov otac. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
9°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve