Sport
14.02.2023. 14:23

Željko Obradović

"Kup je specifično takmičenje i treba mu pristupiti sa maksimalnim oprezom"

Željko Obradović
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je Kup specifično takmičenje, kao i da će na početku biti potrebna maksimalna koncentracija i poštovanje protivnika.

"Kup je specifično takmičenje i treba mu pristupiti sa maksimalnim oprezom. Meni je pre svega drago da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljem, Željkom Lukajićem (trener Spartaka). Nadam se da ćemo imati vremena i pre te utakmice da se vidimo i da proćaskamo. Što se pripreme utakmice tiče, sinoćni trening, danas trening u Nišu i to je to. Maksimalno poštovanje protivnika, maksimalna koncentracija i da probamo da i u tom takmičenju krenemo sa pobedom", rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.
 

Košarkaši Partizana doputovali su danas u Niš, gde će u sredu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća igrati protiv subotičkog Spartaka.

Za crno-bele će na završnom turniru Kupa igrati: Tristan Vukčević, Zek Ledej, Savo Drezgić, Aleksa Avramović, Kevin Panter, Alen Smailagić, Dante Eksum, Viktor Mikić, Džejms Naneli, Matijas Lesor, Uroš Trifunović i Danilo Anđušić.

Meč između Partizana i Spartaka na programu je u sredu od 18.00.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve