Sport
10.06.2019. 16:47
R.E./Tanjug/Foto:FSS

LALATOVIC: Imao sam ponude, ali kada me je pozvao gospodin Tončev...

nenad-lalatovic-foto-fudbalski-savez-srbije.jpg
Izvor: FSS /

Fudbaleri Radničkog iz Niša počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će osim na domaćoj sceni ponovo igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Trener Nenad Lalatović najavio je stvaranje novog jakog tima, koji će pokušati da "podigne lestvicu" i nakon istorijske vicešampionske titule sada osvoji trofej i što duže ostane u Evropi.

"Pred nama je stvaranje nove ekipe. Otišlo nam je nekoliko nosilaca igre poput Drinčića, Ranđelovića, Grbića i Pankova, tako da danas krećemo sve iz početka. Nedostaje nam mnogo igrača, ali Radnički je jedan od najvećih klubova u Srbiji i naše ambicije su da probamo da u najmanju ruku ponovimo prošlu sezonu, koja je bila istorijska. Nešto više od toga sada ne želim da obećavam, prelazni rok traje, a o tome ću konkretnije moći da govorim ukoliko se ispune moji zahtevi o dovođenju novih fudbalera u Radnički", izjavio je Lalatović.

On je dodao da mu je drago što je ostao u Nišu.

"Zavoleo sam Niš od prvog dana i ovde sam prihvaćen sjajno. Imao sam ponude iz Grčke i iz Kazahstana, ali te ekipe nisu bile spremne da ispune sve moje uslove, a kada me je pozvao gospodin Ivica Tončev brzo smo se dogovorili", istakao je Lalatović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
23.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve