Sport
31.05.2023. 14:49
Beta

Priča se...

Mesi ide u Barselonu?

1
Izvor: Beta / AP / Thibault Camus

Argentinski fudbaler Lionel Mesi mogao bi da pređe u Barselonu na pozajmicu iz Intera iz Majamija, pre nego da ode u neki klub iz Saudijske Arabije, preneli su francuski mediji.

 

Mesijev ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na kraju ove sezone i mediji spekulišu da će se vratiti u Barselonu, gde je i stekao svetsku slavu.

Prethodno su svetski mediji preneli da je Mesi dogovorio transfer u saudijski Al Hilal, ali je list Ekip sada preneo da su fudbaler i njegova supruga zabrinuti zbog selidbe u Saudijsku Arabiju sa troje dece i da bi više voleli da se vrate u Barselonu.

Barselona ima finansijskih problema i možda ne bi mogla da registruje Mesija, ne samo zbog njegove očekivano velike plate, već i zbog mogućih transfera koji bi nadoknadili odlaske nekolicine igrača na kraju sezone, preneo je Jurosport.

Taj portal preneo je pisanje Ekipa da postoji nova opcija u vezi sa Mesijem, prema kojoj bi Inter iz Majamija, čiji je vlasnik nekadašnji engleski reprezentativac Dejvid Bekam, doveo Mesija kao slobodnog igrača, a onda ga pozajmio Barseloni na šest ili 18 meseci.

Mesi bi tako dobio jednu ili dve sezone u jednoj od najjačih evropskih liga pre nego što ode u SAD i zaigra u MLS.

Ekip nije naveo koliko bi platu Mesi imao u Interu iz Majamija, niti koliko bi od te plate Barselona plaćala.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Ja sam kriv što su Mesi i Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti"
Mario Baloteli 25.4.2023

Italijanski fudbaler

25.04.2023. 13:03

"Ja sam kriv što su Mesi i Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti"

Italijanski fudbaler Mario Baloteli složio se sa mišljenjem bivšeg menadžera da je krivac što su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti.
Close
Vremenska prognoza
light rain
15°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve