Sport
14.08.2019. 13:03
Tanjug

LOŠ POČETAK? Đoković: Nervoza zbog pobede fudbalera Zvezde...

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Prvi teniser sveta Novak Ðoković lošiji početak meča u pobedi nad Semom Kverijem u Sinsinatiju opravdao je nervozom posle dramatične penal serije i pobede fudbalera Crvene zvezde nad Kopenhagenom 7:6 (1:1) za plasman u plej-of Lige šampiona.

Ðoković je već u prvom gemu imao tri duple servis greške za brejk Kverija, ali je posle toga zaigrao na svom nivou i ostvario trijumf 7:5, 6:1 na startu ka odbrani titule na američkom Mastersu.

"Bio sam malo nervozniji jer sam tri minuta pre ulaska na teren skakao u teretani. Zagrevao sam se i pratio meč sa trenerom Goranom i celom ekipom iz "eks Ju". To je neverovatan podvig i čestitam celom timu, pogotovo Borjanu koji je uspeo da odbrani penale. U životu nisam gledao takvu utakmicu", izjavio je Ðoković posle meča za televiziju Sport klub.

Povezane vesti - Nadal: Federer i ja smo ušli u Savet kako bismo pomogli

On je dodao da može da bude zadovoljan svojom igrom krajem prvog i u drugom setu.

"Početak je bio poprilično loš, Kveri je dobro servirao, ali je odigrao jedan loš gem i uspeo sam da se vratim u meč. Posle toga sam bio samouvereniji. Vraćao sam "bombe" od servisa Kverija od 135 milja. Kasnije sam završio meč kako bi trebalo", zaključio je srpski as.

Ðokovića u osmini finala čeka Španac Pablo Karenjo Busta, koji je bio bolji od Amerikanca Džona Iznera 6:4, 6:7 (1:7), 7:6 (8:6).

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve