Sport
03.02.2023. 12:34
R. E.

Čovek velikog srca

Dončić častio celu reprezentaciju Srbije

1
Izvor: Beta / FR168019 AP / Brandon Wade

Luka Dončić mnogo puta potvrdio je da je čovek velikog srca, a nedavno su to osetili reprezentativci Srbije u vaterpolu prilikom posete Sjedinjenim Američkim Državama.

"Delfini" su tokom januara boravili u Dalasu gde su odigrali četiri meča sa selekcijama SAD i Španije. Tokom posete Americi želeli su da odgledaju i NBA meč, pa su se posredno obratili Luki Dončiću, koji im je nesebično izašao u susret.

Košarkaš Meveriksa obezbedio je 25 karata za sve igrače Srbije i omogućio im da prisustvuju duelu Dalasa i Hjustona.

To je otkrio menadžer vaterpolo selekcije Srbije Jugoslav Vasović, gostujući u podkastu Alesto novinara Aleksandra Stojanovića.

"Luka Dončić nam je poklonio ulaznice, 25 karata je platio i zahvalni smo mu na tome. Nažalost, nismo ga upoznali, niti smo se videli sa njim. Do Luke smo stigli preko naših momaka. Mi imamo dva Dončića u klubu. Oni su bliski rođaci sa Lukom. Preko njih i njegovog oca smo stigli do Luke", rekao je Vasović, prvi čovek kragujevačkog Radničkog.

"Kontaktirali smo majku ovih naših momaka, ona jednog čoveka i sve je išlo tako brzo, da nama ne ostaje ništa drugo, nego da se samo zahvalimo Luki. To je divan gest, nije bio obavezan prema nama. Nadamo se da ćemo moći da mu se revanširamo", dodao je Vasović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dončić "ubio" Lejkerse 56. tripl-dablom (VIDEO)
1

Dva produžetka

13.01.2023. 09:27

Dončić "ubio" Lejkerse 56. tripl-dablom (VIDEO)

Košarkaši Dalasa pobedili su u gostima posle dva produžetka ekipu Los Anđeles Lejkersa rezultatom 119:115 i tako prekinuli niz od dva poraza u NBA ligi.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve