Sport
25.04.2022. 13:30
R.E.

Humanitarna akcija

Luka Jović je veliki igrač, ali još veći čovek

Luka Jović
Izvor: EFE / JUAN CARLOS HIDALGO

Luka Jović je još jednom dokazao da je veliki čovek. Napadač Real Madrida donirao je za sada nepoznatu sumu novca organizaciji 28. jun za pomoć deci poginulih rudara u rudniku Soku.

Vest koja je nedavno potresla Srbiju nije ostavila ravnodušnim ni reprezentativca Srbije koji je odmah stupio u kontakt sa organizacijom koja obezbeđuje pomoć za porodice rudara.

Akcija prikupljanja pomoći za decu poginulih rudara traje do kraja ove nedelje. Luka Jović je uputio apel svima da se priključe i doprinesu u skladu sa svojim mogućnostima.

Kako je prenela ta organizacija, povodom 10 godina njenog postojanja organizovali su predstavljanje 10 humanitaraca koji su "svojim delima napravili od sveta bolje mesto." Posle Novaka Đokovića, druga nagrada je pripala upravo Joviću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 28. Jun (@28jun)

 

 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Veštaci pregledali jamu rudnika Soko
Rudnik, rudar

Aleksinac

14.04.2022. 15:09

Veštaci pregledali jamu rudnika Soko

Komisija veštaka pregledala je dva dana jamu rudnika uglja "Soko" u kojoj je  1. aprila poginulo osam rudara, a više je povređeno, i očekuje se nalaz komisije na osnovu kojeg će se utvrditi eventualni uzrok nesreće, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.
Close
Vremenska prognoza
moderate rain
11°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve