Sport
21.09.2023. 17:36
R.E.

Podrška trenera

Šta je to Pioli rekao Joviću

LUKA JOVIC EPA 21.09.2023.
Izvor: LUSA / HUGO DELGADO

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović izjavio je da mu je velika čast da igra za Milan, a otkrio je i šta mu je u razgovoru poručio trener Stefano Pioli.

Jović je pre tri nedelje stigao u Milan iz Fiorentine na pozajmicu do kraja sezone.
"Učiniću sve da ostvarim ciljeve sa Milanom. Bilo je kontakata početkom leta, moja želja je bila da dođem u Milan. Čekao sam Milan, sve ostale ponude sam odbio", rekao je Jović na konferenciji za medije i dodao:

"Moj otac i prijatelji su bili navijači Milana. Ostvarenje sna je igrati za Milan. Nadam se da ću svojim igrama doprineti uspesima ovog kluba. U fudbalu postoji pritisak, stvari se brzo menjaju iz utakmice u utakmicu. U Milanu uvek morate da se borite sa pritiskom. Mislim da ja neću imati problema sa tim", istakao je srpski reprezentativac.

Jović je izjavio da je srećan što će sarađivati sa trenerom Milana Stefanom Piolijem.
"Rekao mi je da veruje u mene i da je siguran da ćemo imati odličnu saradnju. Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa njim. Nisam fizički 100 odsto spreman, pa ću morati naporno da radim da bih dostigao željenu formu. Ovo je veliki korak napred za mene. U Realu stvari nisu išle najbolje, ali sada sam deo jednog od najboljih klubova na svetu. Nadam se da ću imati sreće i da ću da se vratim na svoj stari nivo", istakao je Jović, koji je pre pet dana debitovao za Milan na meču sa Interom (1:5).

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve