Sport
08.06.2021. 14:17
Promo

KUVO LEGENDS turnir

„Luzeri“ su pobednici

KUVO TV
Izvor: KUVO TV / Promo

Takmičenje u igri League of Legends, u organizaciji KUVO TV-a je završeno spektakularnim okršajem u Banjaluci. Nakon napete borbe u finalu, „Luzeri“ su osvojili titulu pobednika „KUVO LEGENDS“ turnira.

Online takmičenje sa LAN završnicom predstavilo je preko 40 timova koji su se kroz kvalifikacije borili za prvo mesto. Igrači su pokazali odlične performanse, skilove, borbenost, ali i pozitivan stav kojim su bodrili jedni druge. Za prisutne je bilo organizovano druženje sa influenserima, među kojima se ističu DoubleAim, Tastless i Delić.

U samom finalu, suočili su se „49%“ i “Luzeri“, ekipe koje su kroz takmičenje, dugo tri nedjelje, osigurale put do glavnih nagrada. „49%“ su poveli 1:0 na početku, ali se takmičenje završilo rezultatom 3:1 za „Luzere“.

Iako ne igraju zajedno tokom glavne takmičarske sezone, Luzeri su od početka bili favoriti, jer tim čini grupa „all star“ streamera u sastavu Stefan Delić (Delić), Aleksa Stanković (DoubleAiM), Atila Dudaš (Colamax), Nikola  Mihailović (Chopsteek) i Igor Radusinović (Tasteless).

Sa druge strane „49%“ su dokazali da su opravdano došli u finale i učinili da ceo turnir protekne u dobroj, prijateljskoj atmosferi. „49%“ čine Alen Selimanović (Darkarus), Uroš Nikolić (Uroskg), Filip Tančik (Funjaz), Mirnes Jahić (ASTRO), Osman Hibeljić (Abyss).

Pobednici su osvojili prvu nagradu od 1250 eura, drugoplasirani 750, dok su organizatori osigurali i posebne poklone za verne pratioce na streamu i društvenim mrežama.

KUVO TV, prva regionalna televizija sa sedištem u Banjaluci, naglašava značaj ovakvih događaja za celu gaming scenu, ističući veliki odziv pratilaca koji su tokom turnira bodrili favorite. U budućnosti planiraju da organizuju još turnira, kojima žele da regionalni gaming podignu na viši nivo. Pored takmičenja, pozivaju sve ljubitelje video-igara da prate KUVO TV koji nudi kvalitetan sadržaj kroz brojne formate – od live esport prenosa, striming večeri, preko zanimljivih recenzija novih naslova i kratkih vesti, pa sve do testiranja gaming opreme i razgovora sa uspešnim igračima.

Sve novitete i dodatne informacije potražite na KUVO TV društvenim mrežama: FacebookInstagram, Youtube, Twitch, Discord.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
6°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve