Sport
03.06.2019. 14:57
R.E./Marca/Foto: Tanjug/EPA

MARCA: Real bi ove nedelje mogao da dovede tri pojačanja, među njima je i Jović

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Dosta aktivnosti se očekuje ove nedelje po kancelarijama Santijaga Bernabea. Real Madrid već neko vreme radi na transferima Edena Azara, Luke Jovića i Mendija i čini se da bi posao, konačno, mogao biti završen.

Azarovo potpisivanje je ono što navijače najviše raduje, tako da bi upravo Belgijanac mogao da bude prvi koji će obući dres Real Madrida. Kako Marca saznaje pregovori su trenutno usporeni jer Real pokušava da malo snizi obeštećenje od 120 miliona evra. Međutim, cifra na kraju neće predstavljati problem i posao bi trebalo da bude gotov narednih dana.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/ZURAB KURTSIKIDZE

Levi bek Liona, Mendi trebalo bi da pređe za cifru od 40 miliona evra i dodatni iznos u bonusima. Kako Marca navodi oko Mendijevog transfera su preostali samo detalji i njegov prelazak u Real bi trebalo da bude ozvaničen ove nedelje. Mendijevo i Azarovo predstavljanje bi trebalo da se dogodi nakon što se vrate sa okupljanja reprezentacija.

Poslednji na listi je Luka Jović. Njegov prelazak u redove ekipe iz Madrida je najkomplikovanija operacija jer Ajntraht od početka ne želi da popusti u spuštanju cene, već insistira na cifri od 70 miliona evra. Posao bi na kraju trebalo da bude završen sa odštetom između 65-70 miliona evra.

Ajntraht ne želi da popusti jer se oslanja na Jovićevu sjajnu sezonu, ali i u tome što ga žele Bajern i Barselona.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
14°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve