Sport
25.06.2020. 16:14
Tanjug

MARKA: Đoković, teniski genije, ali sebična neznalica o životu

w_55599113.jpg
Izvor: EPA / IAN LANGSDON

Srpski teniser Novak Ðoković našao se na meti kritike i španske Marke, u čijem tekstu je nazvan tensikim genijem, ali i neznalicom o životu.

Novinar španskog lista Manuel Hulia u svom tekstu pod naslovom "Korona Ðoković" kritikuje najboljeg tenisera sveta za ponašanje tokom organizacije Adria Tura u Beogradu i Zadru.

  EPA-EFE/KIYOSHI OTA EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Povezane vesti - RAĐA STAO U ODBRANU NOVAKA: Čovek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima

"Da biste deci i sportistima objasnili šta ne smeju da rade, dovoljno je nekoliko reči i video u kom Ðoković pleše u noćom klubu pod neonskim svetlima. Onda im otvorite novine i kažete: "Sad pročitajte šta se dešava u svetu"'', stoji na početku teksta.

Povezane vesti - KIRJOS O ĐOKOVIĆU: Ne prozivajte me više zbog mojih postupaka

"Kako smo samo zaboravni. Prijateljica koji radi u bolnici, dok smo gledali ljude koji se grle u baru, rekla mi je da ne bi to radili da su videli koliko je ovo sra... opasno. Tada niko ne bi rizikovao. Neki misle da su to meci koji ubijaju samo starije ljudi. Osećaju se bezbrižno i sigurno. Nije ih briga postaju li "nokti smrti". O čemu je razmišljao taj teniski genije, ta sebična neznalica o životu, koja je govorila da sve radi čistog srca i iz najboljih namera", napisao je Manuel Hulia.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
26.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve